Efter lang tid uden chikane mod busser i Gellerup er det nu galt igen. 
Lørdag aften kl. 18.13 fik Lokalpolitiet i Aarhus Vest en melding om, at en gruppe unge var forsamlet på gangbroen over Gudrunsvej ved  City Vest. De kastede sten mod busserne.
"De havde kastet sten mod to busser, men forsvandt, da vi kom," oplyser politikommissær Jens Espensen.
Det var umiddelbart ikke muligt at finde frem til en gerningsmand.
"Episoder som denne har vi været forskånet for i Gellerup i meget lang tid," tilføjer Jens Espensen.
I øvrigt fra døgnrapporten:
Fredag:
I forbindelse med et butikstyveri begået den 6. november i en butik i City Vest, lykkedes det via centrets overvågning at finde frem til to gerningsmænd på henholdsvis 18 og 19 år. De blev sigtet for forholdet og erkendte.
Kl. 13.04 fik vi en anmeldelse om parkering til ulempe i forbindelse med fredagsbønnen i Moskeen på Grimhøjvej. Det viste sig, at der var parkeret en del biler til ulempe for de omkringliggende firmaer, ligesom man parkerede på nogle græsarealer, som tager skade, når man parkerer på stedet.
Lokalpolitiet opfordrer til, at man tænker sig om, når man parkerer sin bil.
Lørdag:
Kl. 00.30 blev en 19-årig standset kørende i en personbil, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev ligeledes fundet i besiddelse af kokain. Han blev sigtet, anholdt og medtaget til politigården for udtagelse af en blodprøve.
Søndag:
Kl. 20.44 blev en 21-årig mand sigtet for fremkørsel mod rødt lys på Edwin Rahrs Vej ud for Bazaren.
Kl. 23.30 fik vi en anmeldelse om indbrud på Sødalskolen. Det viste sig at et vindue var brudt op, hvorefter en røgkanon blev aktiveret. Dette har tilsyneladende skræmt tyven, idet intet var stjålet fra stedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.