Fadumo Abdirashid er 15 gammel. Hun bor til daglig i Gellerupparken og går i 9. klasse på Tilst Skole.

Ud over skolen arbejder hun i Fritidspatruljen som legeinstruktør for børn på 4-12 år.

Siden hun er startet som instruktør i Fritidspatruljen, har hun lært at tage ansvar for andre end sig selv. Hun føler sig meget mere moden forstået på den måde, at hun blevet mere hjælpsom og ansvarsfuld.

Der har været udfordringer…
”Der har selvfølgelig også været et par udfordringer, hvor børnene for eksempelvis ikke har kunnet enes, men efterhånden har jeg fået erfaringer i at håndtere de forskellige situationer,” fortæller hun..

Når Fadumo valgte at arbejde i Fritidspatruljen, er det fordi hun synes det er spændende og lærerigt, og fordi hun mener det er vigtigt at hjælpe og give børnene noget andet at lave end at lave hærværk.

Hun afslutter med at sige, hun har lært en masse nye folk at kende, og det er en bonus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.