Folkesundhed Aarhus Vest tilbyder hjælp til at opnå et sundere liv – både på somalisk, tyrkisk, arabisk og persisk. Det er for alle, og så er hjælpen gratis!
Lider du af type 2-diabetes eller hjerte-karsygdomme? Døjer du med kroniske smerter? Har du brug for en hjælpende hånd til dit rygestop? Ønsker du at dyrke mere motion, men kan ikke rigtig komme i gang? Vil du gerne lære om sund kost, så du selv kan forebygge sygdomme?

Listen af tilbud hos Folkesundhed Aarhus Vest er lang, og de står klar til at hjælpe. De udbyder blandt andet kurser, undervisning og træning. Desuden er et af principperne her, at sproget ikke må være en barriere – derfor har Folkesundhed Aarhus Vest et sundhedsfagligt personale, der taler somalisk, tyrkisk og arabisk, og en diætist, der taler persisk.
Aktive omgivelser
Folkesundhed Aarhus Vest befinder sig i Globus1, som er opført i samarbejde med Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune. Globus1 rummer blandt andet også træningshaller og en idrætsbørnehave, som giver stedet et sus af aktivitet. ”Her er en meget behagelig og helt særlig atmosfære,” siger Sussie Østerby, koordinator hos Folkesundhed Aarhus Vest.
Du kan altid starte med at ringe og aftale at mødes til en indledende samtale. Ring på telefon: 8713 2630 eller 8713 2631.
Læs mere om Folkesundhed Aarhus Vest her.

Mere motion
Nogle af tilbuddene fra Folkesundhed Aarhus handler om motion. På hjemmesiden kan man se en oversigt:
• Selvtræning i Globus1 (forløb). Du har mulighed for at træne selv i træningsrummet i Globus1. For at komme i gang med at træne selv skal du til en samtale og have en instruktion til træningsmaskinerne.
• Varmtvandstræning på Tovshøjskolen (forløb). Varmtvandstræning er for personer, der har svært ved at deltage i almindelig træning på grund af smerter. Det er ikke et krav, at man kan svømme. For at komme til varmtvandstræning skal man til en samtale.
• Gymnastik for kvinder (forløb) hver mandag og onsdag. For at deltage skal man være i et forløb.
• Fodbold for mænd (åben) I samarbejde med Globus1 præsenterer Folkesundhed Aarhus et nyt tilbud til alle mænd. Har man lyst til at spille fodbold, kan man bare dukke op hver tirsdag kl. 12.00 – 13.30 i hallen i Globus1.
• Gåture i naturen (åben) Der er fælles gåture for kvinder hver tirsdag i og ved Hasle Bakker. Der er tale om et åbent tilbud, hvor alle kvinder er velkomne. Du kan møde op kl. 12.45 i Globus1 eller kl. 13.00 ved Tousgårdsladen.
Nogle af mulighederne kræver, at man starter på et forløb. Andre er åbne tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.