Fra lokalpolitiets døgnrapport:
Fredag den 27. februar kl. 13.40 blev en 23-årig mand standset kørende i sin personbil. Imidlertid var det fjerde gang, han var fører af en bil selv, om han er frakendt kørekortet.
Dette resulterede i en konfiskation af hans bil.
Fredag den 27. februar kl. 19.51 blev en 19-årig mand standset på Gudrunsvej, hvor han var fører af en personbil, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer.
Han blev anholdt og medtaget til  Politigården med henblik på udtagelse af en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet afventer nu resultatet af undersøgelserne af blodet, inden den endelige sigtelse vil blive forelagt den unge mand.
2. marts
Den 2. marts kl. 14.00 blev vi anmodet om assistance til Tovshøjskolen, hvor to 14-årige drenge forstyrrede undervisningen. De var blevet bortvist fra skolen tre gange tidligere samme dag.  De havde forladt området ved Politiets ankomst.
Kl. 22.23 blev en personbil standset, hvor det viste sig, at føreren, en 23-årig mand var frakendt førerretten. Han blev sigtet for dette forhold.
Kl. 2231 blev en 23-årig mand standset som fører af en personbil. Han blev fundet i besiddelse af 1,5 gram hash, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan se frem til at få tilsendt et bødeforelæg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.