Kender du følelsen af at se en film, hvor du ønsker at møde skuespilleren? Den følelse fik vi, da vi var på den lille scene Stiklingen i Aarhus Teater for at se teaterstykket ”Ar”.

Opgang2’s teaterstykke var smækfyldt med drama, humor og godt skuespil. Medvirkende var Gaia Maria Jørgensen, Nana Schwartzlose, Rasmus Reiersen og Said Mohamed. Said Mohammed bor til dagligt i Gellerup, så der var noget at være stolt af med hans fine præsentation.

Said Mohammed spillede i flere forskellige scener en god rolle. Han spillede f.eks. som en besøgende på en plejehjem ved en ældre mand. Said levede sig ind i rollen og viste selvsikkerhed, følelser og fokus. Rasmus Reiersen var en, man lagde mærke til, da han elegant spillede alt lige fra en gammel fra et plejehjem, en politimand og far til en datter.

Sukkersød og hård
Nana Schwartzlose havde ikke en direkte rolle i stykket, men stod for alt musik, lydeffekter og spil på kontrabas. Gaia Maria Jørgensen var en spændende skuespiller, da hun både kunne spille den sukkersøde kæreste og den hårde politimand. Alle skuespillerne havde en god performance.

Uden at afsløre for meget kan vi fortælle, at stykket handler om alle mulige slags ar og historierne bag dem. Første gang man faldt af cyklen, eller dengang man fik en skovl i hovedet. Det handler også om ar på sjælen, som skuespillerne fik udtrykt på en spændende måde. Arrene havde en symbolik, da ar er noget personligt der ikke kan tages fra en.

Teaterstykket er konstrueret til unge, men kan ses af alle, der er klar på en spændende oplevelse.

Fem ud af fem stjerner
Gennem hele stykket var der godt musik, godt skuespil og lidt humor. Skuespillerne trak publikum med ind i selve teaterstykket, som gav det sidste touch til, at vi som unge reportere kan give stykket fem ud af fem mulige stjerner.

Teaterstykkets manuskript var skrevet og instrueret af Pia Marcussen, og Siggi Oli Palmason stod for scenografi. Stykket blev vist fra fredag i uge 8 til og med tirsdag i uge 10.

Nu tager teaterstykket på turné rundt i landet for at spille på skoler og mange andre steder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.