Søndag d. 31. maj kommer det farverige motionsløb ”The Color Run” til Aarhus – nærmere bestemt Gellerup og Toveshøj. Løbet blev startet i USA i 2012 og er et motionsløb på en helt anderledes måde.
Løbet foregår over fem kilometer og ligner på den måde alle mulige andre motionsløb. Men i ”The Color Run” tager man slet ikke tid. I stedet handler det om oplevelserne på ruten. Kort sagt om at have det sjovt i fælleskab med en masse andre. Flere end 30.000 mennesker deltog i 2014 i løbene over hele verden – fra USA til Qatar.
Til løbet er der kun to simple regler: Man skal have hvidt tøj på ved startlinjen, og når man kommer i mål skal man være dækket af farver. Alle kan deltage i løbet – om man er 2 år eller 100 år! Om man er førstegangsløber eller professionel sportsudøver, betyder heller ikke noget.
Farverige veje
Arrangørerne satser på, at mindst 4.000 glade deltagere vil løbe på ruten i Gellerup og Toveshøj. Undervejs bliver løberne dækket af farver fra top til tå. Så når man krydser målstregen, vil det være i alle regnbuens farver. Efter hver kilometer er der nemlig en farvepost med musik, fest og en ny farve man løber igennem. I målområdet eksploderer det hele i endnu flere farver.
Sådan så det ud i Valby sidste år, hvor over 9.000 løbere deltog.
Farvepulveret er naturligt og helt ufarligt. Farverne er vandopløselige og vaskes nemt af huden og af asfalten. Dog kan de være sværere at få ud af tøjet, så det anbefales at have skiftetøj med.
Mange lokale foreninger samt City Vest, Bazar Vest og det øvrige Aarhus bliver involverede i løbet. Eventen vil være en oplagt mulighed for at vise områdets nye veje frem til omverdenen. Udover det officielle løb arbejdes der på højtryk for at få stablet et børneløb på benene. Så kan alle de energiske børn også deltage i dagens aktiviteter.
Læs mere om løbet og køb din billet her
Husk at følge med på Gellerup.nu og Skræppebladet hvor der udloddes billetter til løbet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.