Fra døgnrapporten hos lokalpolitiet Aarhus Vest:
Ved 21-tiden torsdag assisterede Lokalpolitiet Århus Vest SKAT og Fødevarestyrelsen i forbindelse med en kontrol i en klub. Kontrollen forløb stille og roligt, og myndighederne fik gennemført deres opgave.
Omkring kl. 22.15 var der et færdselsuheld i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej, hvor en sølvfarvet BMW-personbil i et venstresving formentlig på grund af for høj fart kørte hen over cykelsti og fortov. Her ramte den et el-styreskab, og strømmen til lyssignalet forsvandt.
I forbindelse med uheldet slog bilen en kolbøtte og landede på hjulene igen. Der var angiveligt fire personer i bilen, der imidlertid var forsvundet, da politiet nåede frem. Lokalpolitiet vil gerne i forbindelse med personer, der kan bidrage med oplysninger om personerne og køretøjet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.