"Det er dyrt at bo i Gellerupparken." Det udsagn hører man ofte, og sandt er det da, at det er en relativ stor udgift, når man betaler både husleje, el og varme. Det er også sandt, at huslejen er steget de seneste år, men med det gode årsresultat for 2014 kan huslejen måske sættes ned næste år.
Alligevel nævnte administrationschef i Brabrand Boligforening, Susanne Witting, at huslejen i Gellerupparken er mindre end i nabo-afdelinger som Skovgårdsparken, Hans Brogesparken og især billigere end Toveshøj, som har måttet sætte huslejen meget op på grund af hærværk og andre udgifter. Men Toveshøjs huslejeniveau er også på vej ned nu.
Susanne Witting nævnte også steder, hvor beboerne relativt nemt kan gøre en indsats for at sætte huslejen ned:

  • Hold rent på de fælles arealer (trappe, indgang, udendørs arealer).
  • Spar på den fælles el og varme i kælderlokalerne, eksempelvis ved ikke at have energislugende frysere i kælderrum. Alene på fælles el og varme kan spares så meget, at det svarer til 75-100 kroner på din husleje.
  • Vedligehold din egen bolig.
  • Nok er hærværket faldet fra 1,7 til 1,2 mio. kr., men hvis beboerne kunne være med til at sørge for at få hærværket helt i bund, kan huslejen sættes yderligere ned med 60 kroner om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.