Øverste del af Gudrunsvej blev mandag genåbnet med Cirkus Tværs, en glad borgmester og en bus, der ”klippede” den røde snor over.
I mange måneder har den centrale færdselsåre fra Gellerup til Toveshøj, Gudrunsvej, været lukket på grund af udbygning i forbindelse med den igangværende helhedsplan. I går, da forårsvejret viste sig fra sin bedste side, blev første etape af den ny-gamle vej genåbnet af Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard og beboerformand Helle Hansen.

Borgmesteren sagde blandt andet i sin tale: ”Det er et vigtigt stykke arbejde, der er gjort, og som både symbolsk og praktisk skal være med til at binde Gellerup og Aarhus bedre sammen. Samtidig vil jeg gerne takke alle jer beboere for jeres tålmodighed, for jeg véd, at det ikke har været så let at komme rundt på Gudrunsvej det sidste lange stykke tid.”

Cykkelstier er en sensation
Helle Hansen var begejstret for at der nu kommer cykelstier hele vejen rundt om Gellerupparken:
”Det har vi ventet på i 30 år, så det er virkelig en sensation. Nu mangler vi bare at linje 4A kommer til at køre ad Gudrunsvej i fremtiden, så vi får en direkte busforbindelse mellem Gellerup og Toveshøj,” var formandens ønske til borgmesteren.

Bussen ”klippede” snoren
Som til alle rigtige invielser var der også et rødt bånd, der skulle klippes over. Men i stedet for en saks havde borgmester Jacob medbragt – en bus! Den kunne således ”klippe” det røde bånd over, mens der blev klappet og råbt hurra for den ”nye” Gudrunsvej og for Gellerup.

Bagefter blev der serveret kaffe og kage og bagt snobrød, og Gellerups egne artister fra Cirkus Tværs gav en opvisning i deres evner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.