Hvert år ansætter Brabrand Boligforening en gruppe unge som sommerjobbere. De unge skal i samarbejde med Gellerups gårdmænd holde området pænt og rent. Udover det står der vedligeholdelse af diverse ting på programmet i Gellerup. I to uger har de unge mulighed for at tilegne sig erfaring med arbejdet.

En af de unge er Ayman Karzoun på 17 år, der efter sommer skal i 2.g på Aarhus Gymnasium.

“Jeg tog arbejdet igen i år, fordi jeg synes det var fedt sidste år, og så også fordi jeg vil fylde min tid ud med noget, her i Ramadanen” fortæller Ayman, der for andet år er sommerjobber. “Vi maler bænke, rydder op, klipper hække og hygger med de andre sommerjobber” fortæller Ayman.

Erfaring spiller en stor rolle
Ayman har prøvet arbejdet før, men til de nye fortæller han:
“Det er en stor mulighed for at se hvordan det er at arbejde, for erfaring spiller en stor rolle.” Ayman arbejder ikke når han ikke er på sommerjob, da han prioritere skolen højere.  “Jeg har gennemført 1.g med et godt gennemsnit, og det vil jeg bare gøre bedre til næste år” fortæller Ayman.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.