Mange borgere i Aarhus er trætte af den negative retorik, der fra politikere og andres side vendes mod flygtningestrømmen i Europa. Mange aarhusianere, heraf også mange fra Gellerup, har i den seneste tid hjulpet flygtninge, der er ankommet til Danmark.
I morgen lørdag den 12. september er der en chance for på fredelig vis at byde Danmarks flygtninge velkommen – nemlig ved en fredelig march og en festlig sammenkomst i Botanisk Have. Det er en del af ”European Day of Action for Refugees”.
Starten går kl. 11 fra Vor Frue Kirke, Vestergade 22. Der marcheres til Botanisk Have. Her er der et velkomstarrangement, hvor man kan møde hinanden, uanset om man er nyankommen, tilflytter eller har boet her hele sit liv.
Der vil være musik og forskellige andre aktiviteter for både børn og voksne. Alle er velkomne, og man kan selv bestemme, om man vil deltage i både marchen og velkomstarrangementet eller bare en af dem.
Se mere på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.