Den erfarne artist og multi-kunstner Søren Stockmar er nu blevet ansat som leder af Cirkus Tværs i Gellerup. Den 43-årige Søren, der er uddannet på klovne-og artistskolen, og har arbejdet med cirkus i 20 år, har også været konstitueret leder af Cirkus Tværs siden Trille Lucassens død i sommer.

Alsidig erfaring
Søren har både praktisk så vel som pædagogisk erfaring med cirkusfaget, som nu kommer de unge artister til gavn. Fra Cirkus Gelatti, De Jyske Helte og det spændende projekt De Splittergale, som er cirkus for psykisk udviklingshæmmede, til Beder Fritidsklub og Hørning Juniorklub med årlige cirkusforestillinger. Internationalt har Søren Stockmar undervist i Damaskus Cirkus School, og kan derfor videreføre Cirkus Tværs’ stærke tradition for samarbejde med børn og unge over hele verden.

Bestyrelsen i Cirkus Tværs har stor tiltro til den nye leder, der skal løfte den tunge arv efter Trille Lucassen:

” Bestyrelsen i Cirkus Tværs er overmåde glad for, at det er lykkedes at få ansat en så erfaren cirkusmand som ny cirkusdirektør. Det er glædeligt og uhyre givtigt, at Søren Stockmar har så mange erfaringer fra egen optræden i cirkus samt pædagogisk cirkusarbejde. med børn og unge. Det lover rigtigt godt for den videre udvikling af Cirkus Tværs,” hedder det i en pressemeddelelse efter at ansættelsen i går blev offentliggjort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.