Hvad synes du om at bo i Gellerup og Toveshøj? Og mere præcist: Hvor godt kender du det boligsociale arbejde, der bliver gjort herude? Hvad synes du, der virker, og er der noget, der måske ikke fungerer? Er der noget, du savner?

Hvis du vil sige din mening og høre andre beboeres, så kom til møde i Foreningernes Hus (Gudrunsvej 10A) på tirsdag kl. 20 – 22. Konsulent Peter Lindrup vil interviewe beboerne.

Her kan du fortælle, hvad du synes om f.eks. Blokambassadørerne, Fritidspatruljen, Virksomhedsskolen og Verdenshaverne. Du kan læse om alle de boligsociale indsatser her: på både dansk, arabisk og somalisk

Vi byder på kaffe, te og kage.

Du kan læse om alle de boligsociale indsatser her: på både dansk, arabisk og somalisk her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.