Mens en ny opstand er under opsejling i de besatte områder på Vestbredden og i Gaza-striben, tager en tidligere Gellerup-beboer og fredsvagt nu kampen op for at starte et nyt, lokalt initiativ. Det skal samle beboerne og give dem en fælles, slagkraftig stemme til fordel palæstinenserne, der lige nu lider under den eskalerende konflikt med Israel.
Det foregår på mandag 19. oktober i Foreningernes Hus kl. 19 – 22

Anne Hegelund har været udsendt for International Solidarity Movement som fredsvagt på Vestbredden. Til daglig læser hun til socialrådgiver, men lige nu er det palæstinensernes situation både herhjemme og i udlandet som optager hende:

”Der har været flere aktioner i København, så jeg synes det er på tide, at vi også kommer med her i Aarhus. Det er vigtigt at få lokale kræfter især blandt palæstinenserne i Gellerup med, og så er det dem, der dukker op på mandag, som kommer til at forme det,” forklarer Anne Hegelund med henvisning til at hendes invitation på facebook er sendt ud gennem gruppen ”Palæstina Aktion”; et fællesskab af aktivister, der er kendt for en række boykot-aktioner mod israelske varer i københavnske butikker og stormagasiner.
Se invitationen på facebook og læs mere om Palæstina Aktion her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.