Er du somalier og har boet flere år i Danmark? Vil du være med til at fortælle de somaliske indvandreres historie i Danmark? Og har du ting liggende, som du ikke bruger længere, som kan bruges på en udstilling?

Museet Den Gamle By og en gruppe kvinder med somalisk baggrund er gået sammen om at fortælle om danske somalieres hverdag i Danmark. Kvinderne indretter sammen med Den Gamle By en lejlighed på museet, der viser hvordan de bor og lever. Kvinderne dokumenterer og indsamler. I foråret 2016 åbner den i Den Gamle Bys moderne bydelskvarter.

Indsamlingsfest i Foreningernes Hus
Lørdag d. 24. oktober 2015, sættes fokus på projektet; kvinderne og medarbejdere fra Den Gamle By vil gerne fortælle om projektet. Kvinderne vil holde små oplæg og svare på spørgsmål. De fortæller også om deres liv i udstillingen. Vi byder på kaffe, te og kage.

Det sker i Foreningernes Hus, Gudrunsvej 10A kl. 13:00-19:00.

Der indsamles også ting og sager til udstillingslejligheden. Har du noget liggende, du ikke længere bruger, som medbring det gerne. Vi mangler det, så udstillingen kan blive færdig til næste forår. Det kan for eksempel være: Tøj, tørklæder og sko både til børn og voksne. Skolebøger/hæfter/løse papir med skoleopgaver. Gardiner, emballager, kosmetik, salver, kremer, make-up etc. Toiletsager: øjenlinser, briller, bind, hygiejne-sager. Sengetøj og sengetæpper. Legetøj til piger, for eksempel brætspil. Babyudstyr til en dreng -Spillekonsoller og æsker til spil -Bedetæpper – og meget andet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.