Hvem bestemmer tempoet og tonelejet i den danske debat om integration? Er det politikerne eller medierne? Eller er det alle de læsere, der brokker sig i mediernes kommentarfelter og på Facebook?

Hvis politikerne træffer store beslutninger på baggrund af stemningen i befolkningen og glemmer eller ignorerer tal og fakta, så giver det tv og aviser et meget stort ansvar for at formidle fakta og meninger på en balanceret måde. Men det kan være svært, når alle medierne skal være først med nyhederne hele tiden og er i hård konkurrence med hinanden.

"Belastet bydel"?
Er medierne gode nok til at navigere i debatten, eller er de selv med til at give integrationsdebatten en negativ tone, når de bruger ord som ”ghetto” og ”belastet bydel” om Gellerup?

Det kan du være med til at diskutere sammen med eksperter og journalister fra Tv2 Østjylland, Aarhus Stiftstidende og Danmarks Radio. Det er Roger Buch, Danmarks Journalisthøjskole, Lars Mandal (TV2 Østjylland), Søren Bo Hansen (DR), Jan Schouby (Stiften) og Jens Kaiser (tidl. JP Århus)
Det foregår på tirsdag 27. oktober kl. 17.30 – 20.00 på Gellerup Bibliotek. Der er åbent for alle og gratis adgang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.