Føtex i City Vest er en af de virksomheder, som er parat til at ansætte folk i skånejob. Det fortæller Keld Hvalsø Nedergaard, jobkonsulent i Østjylland for projekt KLAP. Hans opgave er at finde job til mennesker med kognitive vanskeligheder. Altså folk, som har svært ved at lære, eller ikke kan lære på samme måde som de fleste andre.

Føtex i City Vest har job
Nogle af de job skaffer Keld Nedergaard ved at lave aftaler med virksomheder.
”Vi har blandt andet indgået en aftale med Dansk Supermarked, som ejer Føtex. Det betyder, at vi kan sende flere personer i job hos Føtex. Lige nu er Føtex i City Vest åbne overfor at tage folk i skånejob – som eksemplet med Majbooer Barakzai,” forklarer Keld Hvalsø Nedergaard.

Majbooer Barakzai på 28 år var allerede førtidspensionist på grund af problemer med stress og med at huske. Majbooer, som boede i Gellerup, men nu bor i Rosenhøj, fortalte sin sagsbehandler på kommunen om sin drøm: At blive ansat i Føtex.

Alle typer fag
Da sagbehandleren kontaktede Keld, skulle Majbooer først i praktik i 4 uger. Dernæst blev han ansat.

”Med KLAP har vi allerede nu skaffet i alt 1000 skånejob. En del af de danskere, som i dag er på førtidspension, vil faktisk gerne arbejde. Og der er arbejde. Det er ufaglært og nemme små funktioner, der kan være indenfor alle typer fag,” forklarer Keld Hvalsø Nedergaard.

Skånejob i Gellerup? Kunne du tænke dig at komme ud i et flexjob i KLAP projektet? Så ring til Keld på 2965 4639
www.klapjob.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.