Hvis du har fået en seddel om, at du kan afhente en pakkepost ved automaten uden for City Vest, så er der risiko for, at din pakke er væk. Pakkeposten er nemlig blevet brudt op af tyve.
Indbruddet er ifølge Lokalpolitiets døgnrapport sket natten til torsdag mellem 01.18 og 02.23. Pakker i boksene blev stjålet, og de er fundet smidt og ødelagt ved Gellerup Bibliotek her til morgen morgen kl. 08.50.  
Onsdag kl. 09.10 blev der standset en sølvgrå Volvo på Edwin Rahrs Vej ved Holmstrupgårdsvej i Brabrand. Da patruljen havde mistanke til at føreren var påvirket eller i besiddelse af euforiserende stoffer, blev bilen standset, føreren visiteret og bilen ransaget.
Føreren var ikke påvirket, men der fundet i alt 17,5 gram hash i bilen. Føreren blev sigtet for besiddelsen, hvorefter han fik lov til at køre. Dog uden hashen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.