Brabrand Bolligforening har sammen med Kaffe Fair i Aalborg startet en socialøkonomisk virksomhed i Vestbyen. Projektet mangler en køkkenfaglig vejleder og mentor, der kan hjælpe voksne kvinder ind på arbejdsmarkedet gennem "køkkenvejen".
Læs jobopslaget her.
Projektet startede i Tousgårdsladen under navnet Verdenscafeen, men det skiftede samarbejdspartner tidligere på året. Kaffe Fair’s Aarhus-afdeling har nu til huse på Brabrand Boligforenings hovedsæde på Rymarken, idet man her har fået opgaven at lave frokost til ca. 60 frokostgæster.
Når informationscentret Instant One er på plads i starten af december ved siden af Gellerupbadet, er det også meningen, at virksomheden skal producere til en lille cafe i centret.
Den person, som nu skal ansættes, skal have køkkenfaglig baggrund. Personen skal oplære og vejlede voksne kvinder med anden etnisk baggrund end dansk, som har brug for arbejdsmarkedstræning og faglig oplæring i køkken-/kantinefunktioner. Han/hun skal virke som deres kontaktperson og støtte dem i at fungere optimalt i de arbejdsprocesser vi tilbyder.
Der er ansøgningsfrist fredag den 13. november.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.