Arabisk Kultur-Mix med musikere fra Palæstina Arabisk Dansk KulturHus gentager succes’en fra 15. august i år, hvor der blev holdt Arabisk Kultur Mix i Dokk1 med et stort og meget blandet publikum. På lørdag er det Opgang2, der lægger lokaler til.
”Vi er blevet meget rost for vores spændende og anderledes kultureftermiddag i Dokk1, hvor vi ved Arabisk Kultur Mix præsenterede arabisk/palæstinensisk musik, sang, dans og digte. Så vi følger op på succes’en med Arabisk Kultur Mix-2 med en blanding af inviterede palæstinensiske musikere samt lokale kunstnere. Det glæder vi os meget til at præsentere for aarhusianerne,” siger Imad Kaaouach, formand for Arabisk Dansk KulturHus.
På lørdag den 21. november kl. 15-17 er der derfor Arabisk Kultur Mix-2 hos Opgang2, Frederiks Allé 20.
Kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad åbner kulturbegivenheden med en velkomsttale.
De tilrejsende musikere er Elias Cassis fra Haifa, der spiller på oud, og det er Hussam Abed al Ghani, der spiller på nay (fløjte). De får selskab af Naser Badran fra Aarhus, der også spiller på nay.
Jafra Danserne fra Gellerup vil danse dabke, arabisk/palæstinensisk folkedans, der her er udviklet i dansk sammenhæng. Søren Marcussen fra Opgang2 læser nogle af sine digte.
Ramallah Spejderne spiller på trommer og sækkepibe. Dette kunne i større stil opleves i Aarhus i efterårsferien, da spejderne fra Gellerup havde besøg af en gruppe spejdere fra Ramallah. Sammen gik de i optog ned ad Strøget for fuld musik med sækkepiber og trommer, til stor begejstring for mange aarhusianere.
Arabisk Kultur Mix-2 er støttet af Gellerup Kulturmidler og arrangeret af Arabisk Dansk KulturHus i samarbejde med Den Palæstinensiske Forening – Al Rabetah og Det Palæstinensiske Forum i Danmark.
Billetter bestilles hos Imad Kaaouach på tlf. 5157 5041.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.