Hvis man brokker sig over en politiaktion, så risikerer man at blive anholdt – og derefter afleveret til forældrene. Det skete tirsdag aften for en ung mand i Gellerup, står der i døgnrapporten fra Lokalpolitiet Aarhus Vest.
Tirsdag kl. 21 eftersatte politiet en scooter med to personer på, der kort efter forsvandt på stisystemet ved Toveshøj. Kort efter fik politiet til fods kontakt med scooteren, der kom kørende imod politiet på stisystemet. Politiet fik stoppet scooteren og tilbageholdt føreren, mens passageren stak af. Føreren blev sigtet for flere overtrædelser af færdselsloven.
Under sagen med scooteren samlede flere unge sig. Da den ene af de unge ikke respekterede politiets anmodning om ikke at blande sig i politiforretningen, blev han anholdt og sigtet for ikke at gå væk.
Døgnrapporten noterer, at den anholdte derefter blev kørt til bopælen og overgivet til forældrene, som på denne måde fik at vide, hvad der var sket.
To sager med hash
Tidligere på tirsdagen var der to hash-sager:
Kl. 17.45 stoppede patruljen en bil, hvor der lugtede kraftigt af hash fra bilens kabine. Føreren blev testet, men viste ikke spor af euforiserende stoffer. Men da bilen blev ransaget, fandt politiet 1,3 gram hash og 100 salgsposer uden indhold.
Senere var mængden af den fundne hash betydelig større. Kl. 20.05 blev en sort VW Passat stoppet ved et rutinekontrol på Edwin Rahrs Vej. Politiet fik mistanke om, at der var hash i bilen, og derfor den blev ransaget. I bilen fandt betjentene 23 salgsposer med hash, i alt 44 gram, og tre salgsposer skunk med i alt 2,7 gram.
Føreren sigtet for forholdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.