Vejarbejdet alle vegne i Gellerup og Toveshøj virker nok en anelse kaotisk og uoverskueligt lige nu. Men der sker fremskridt hele tiden, efterhånden som de enkelte store eller små etaper bliver færdige.

Lige nu er det Bygade Nord, der forbinder beboerhuset Yggdrasil med Bazar Vest, der står klar. Den er dog endnu ikke åbnet for trafik, fordi selve det nye vejkryds ved bazaren stadig er under konstruktion og vil være det nogen tid endnu.

Tinesvejs forlængelse

I den anden ende af Bygaden sker der også synlige fremskridt. Tinesvej er blevet forlænget tværs over Gudrunsvej, og er nu ved at pløje sig gennem ACFC’s gamle fodboldbaner. Vejen skal løbe ud i den nye Bygade Syd, som skal anlægges fra starten af det nye år. Det sker på den strækning, hvor der i dag er kombineret cykelsti og gangsti mellem City Vest og Yggdrasil.

Hvis tidsplanen holder, skal hele strækningen, fra City Vest og op til Bazar Vest stå færdig til sommer næste år. Så kan man for første gang gå og køre direkte fra det ene indkøbscenter til det andet.
Du kan følge med vejarbejdet på tre skilte i området: Foran hovedindgangen til City Vest, ved Yggdrasil og ved Bazar Vest.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.