Gellerup Kirke holder informations- og dialogmøde om flygtninge. Det sker den 9. marts kl. 17-19.
Kirke- og kulturmedarbejder, Bit Boel Buhl, fortæller, at folk fra Gellerup Kirke gerne vil vide mere om flygtningesituationen i Aarhus området. Hun siger:
”Folk i menigheden vil gerne undersøge, om der er noget, de kan gøre for at tage imod nye flygtninge i Århus. Derfor må vi vide mere om flygtningene: Hvor mange er de? Hvor bor de? Hvordan ser deres hverdag ud? Hvad har de brug for? Så kan vi se, om noget af det, som sker i kirken, giver mening for dem at deltage i. Måske er der nogle flygtninge, som gerne vil med til kirkens internationale gudstjenester, som vi holder en gang om måneden. Og nogle af kirkens frivillige har talt om at holde en ugentlig cafédag for flygtninge.”
Derfor har kirken nu arrangeret et møde med frivilligkoordinator Pernille Brandt fra Integration og Fleksjob, Aarhus kommune. Hun vil denne aften give et større indblik i fakta om flygtninge i Århus og give eksempler på konkrete tiltag, som allerede er i byen. Derfra kan det måske inspirere menigheden til at se, om der er noget de kan bidrage med i at modtage nye medborgere på en positiv måde. 
Gellerup Kirke serverer sandwich. For mere info, kontakt kirkekoordinator Torben Kirkegaard: tlf. 86 25 18 10
Se også begivenheden på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.