I aften, mandag 7. marts kl. 17, er der informationsmøde om renoveringen af blok A17. Det sker i Beboerhuset Laden. Blok A17 er Edwin Rahrsvej 18 – 26, som så bliver pilotprojekt for hele renoveringsprojektet på Toveshøj. 
Det er ganske vist først næste uge, tirsdag 15. marts, at beboerne skal stemme om den nye renoveringsplan. Men allerede i aften kan du komme og få at vide, hvad det kommer til at betyde for dig som beboer, hvis den omfattende renovering bliver vedtaget. Hvem skal så flytte? Hvor meget stiger huslejen? Får vi nye altaner og bedre isolering i vinduerne? Skal vi have elevator? Have fjernet gangdækket? Nyt tag? Får vi måske dørtelefonerne igen?
Kom og stil spørgsmål og bliv klogere i dag kl. 17 i Laden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.