TPB, bedre kendt som Toveshøj Pige Boksning, er en pige-bokseklub for unge piger i alderen 9 –18 år.
Idéen med denne aktivitet opstod da de tre trænere, Nadia, Mohammed og Aziz syntes, at der var for lidt aktiviteter for unge piger i området. Den tanke arbejdede de så videre på og skabte TPB. Lige siden er der kommet mange flere aktiviteter for unge piger. Målet med TPB er at få de unge piger til røre sig mere, have det sjovt, få nye veninder og være mere sociale. Og det ser ud som om det er lykkedes.
Træning og sjov
I TPB er der cirka 12 unge, der træner boksning, og de er alle under 18 år. De træner en masse forskellige ting, såsom bokseteknik, styrke, og de laver også en masse opvarmning og alt det, som de professionelle boksere gør. Den sidste halve time under træningen laver de en masse sjove ting, så som høvdingebold, stafet, fodbold og meget andet.
Elsker boksning
Blandt de 12 unge piger er der en ung pige på 14 år, Sara Abbas. Hun har gået til boksning i omkring fem år. Boksning har altid været noget hun kan lide. Om hun var glad, trist eller sur, kunne hun altid komme til boksning. "Boksning er godt fordi jeg altid kan komme ud med mine frustrationer, så nu har jeg ikke så stort et temperament længere"
Til spørgsmålet om hun gerne vil være professionel bokser, lyder hendes svar: ’’Ja, jeg elsker boksning, så jeg ville elske at være professionel bokser, men det kan jeg desværre ikke, da jeg har tørklæde på.”
Har du selv lyst til at bokse?
Hvis du gerne vil begynde at bokse i TPB, skal du enten skrive til træner, Nadia Helmy Ahmed, eller også skal du bare møde op en søndag på Tovshøjskolen i tidsrummet 15-17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.