Den nye bygade mellem City Vest og Bazar Vest skal nok ikke hedde Bygaden – men hvad synes du er det bedste navn?
På fredag åbner gaden – men hvad skal den hedde? Bag begrebet ”T-shirt” på flyeren for gadefesten på fredag ligger en lille happening, hvor man kan komme med forslag til, hvad Bygaden skal hedde, når den står færdig.
Det kan man komme med forslag til i Helhedsplanens trailer, hvor de første 50 kan få en T-shirt og selv sætte bogstaver på den med ens eget forslag til navn til gaden.
Vi tager så et billede af dig med T-shirten på med dit forslag og lægger på Helhedsplanens Instagramprofil.
Der er ingen garanti for, at et af forslagene realiseres, men alle må stille forslag. Og gerne noget, der klinger godt sammen med Gade, Allé, Boulevard for at fremhæve, at det ikke ”blot” er en vej. Typisk vil det kunne være et navn, der har en historisk tilknytning til området, eller taler ind i områdets fremtid eller navngives efter en person, der har haft betydning for området.
Navnekonkurrencen holdes efter aftale med de to afdelingsbestyrelser i Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.