Fredag den 18. marts blev første del af den nye bygade indviet med fest. Der var i fire timer en del beboere forbi, og de hyggede sig alle sammen med musik, mad og kreative indslag.
I en bod kunne man komme med forslag til nye veje i Gellerup. Det skulle stå på en t-shirt, man fik udleveret sammen med bogstavklistermærker. Der var slet ikke nok t-shirts til alle dem, der ville bidrage med et bud på et nyt vejnavn, men dem der nåede at komme med forslag, havde  nogle gode imellem. Blandt andet Trillesvej, Vitus Berings Vej og Livets Vej.
Man kunne naturligvis også smage den nye Gellerupburger. Det var en falafelburger, som helt klart blev godkendt af de sultne gadefestdeltagere. Der var selvfølgelig også gratis kaffe og te, minigolf, og for de modige var der en kran, hvor man kunne se udsigten fra den kommende kommunale bygning.
Musik i natten
Der var også musik. De lokale rappere stillede op med deres skarpe beats, og senere på aftenen underholdt den lokale hiphop-helt Cha-D med en lille koncert fra en altan i den tomme bygning på Bentesvej, som snart skal rives ned.
Da mørket brød frem, bevægede en flok sig hen mod Instant One (E&P Huset), hvor der blev underholdt med lysshow, og indendørs var der tapas og dj, der spillede numre, som især de somaliske kvinder dansede rundt til. Ca. kl. 22 var hele festen slut, og alle begav sig hjemad ud i natten, mens Instant One lyste op i rødt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.