Hvad siger beboerne i Gellerup til, at deres lejligheder og blokke skal igennem en omfattende renovering de næste 10 år? Nogle af lejlighederne lægges også sammen til siden eller i højden, så der kommer flere lejligheder i mellemstørrelsen. Vi har spurgt tre beboere, alle fra Gudrunsvej, hvad de siger.
Lars Thomsen
Hvad synes du der skal renoveres ved din lejlighed?
Jeg bor midtfor, og jeg er ikke kræsen, så er jeg er egentlig tilfreds.
Hvad synes du der skal renoveres i din blok?
Det er jeg ret ligeglad med.
Er du tilfreds med størrelsen af din lejlighed?
Ja, jeg bor jo i en etværelses. Derfor: Jo mindre areal, jo mindre rengøring, haha!
Frederik Christensen
Hvad synes du der skal renoveres ved din lejlighed?
Lejligheden godt kunne trænge til en overordnet fornyelse. Jeg synes også, at skydedørene og vinduerne er utætte. Men jeg synes, at Brabrand Boligforening er rigtig god til at fixe de småproblemer, der opstår.
Hvad synes du der skal renoveres i din blok?
Jeg synes at man skal smøre opgangsdørene noget oftere, så de ikke står og knirker, som de tit gør. Desuden kunne noget maling også være tiltrængt.
Er du tilfreds med størrelsen af din lejlighed?
Ja, men jeg kunne godt tænke mig, at altanerne bliver udvidet, så man kan bruge dem om sommeren. Nu er der jo i princippet kun en terrasse, man kan tilbringe tid på, de andre er for små.
Chadi Ali Kayed
Hvad synes du der skal renoveres ved din lejlighed?
Det, der blev vedtaget på beboermødet, synes jeg er rigtig godt. At toiletterne bliver ændret, ventilationen bliver ændret, og alle vinduespartier bliver skiftet ud. Den store altan bliver skiftet ud. De ødelagte brædder bliver også skiftet ud. Dørene og skabslågerne bliver også ordnet. Jeg er rigtig glad.
Hvad synes du der skal renoveres i din blok?
Det vi vedtog på mødet, er jeg igen meget tilfreds med.
Er du tilfreds med størrelsen af din lejlighed?
Den er jeg tilfreds med. Vi bor til højre i vores opgang på Gudrunsvej, og der bor jeg, min kone og vores fem børn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.