”Stop det – drop det – hold nu op. Ingen skrald i Gellerup” (Rapsangen fra 2009)
Søndag den 17. april er der affaldsindsamling overalt i Danmark, og det foregår også i Gellerup, hvor Gellerup Fællesråd i arbejde med Foreningen Rent ansvar for fjerde gang arrangerer store oprydningsdag i området.

Forberedelserne er i fuld sving, og både foreninger og beboere i området opfordres til at deltage i indsamlingen, som har udgangspunkt fra Beboerhuset Laden klokken 11. Der samles skrald i et par timer, hvorefter alle samles igen
– og så er der slikposer til alle børn.
Beboere kan tilmelde sig blokvis
I år bliver det som noget nyt også muligt for aktive beboere at tilmelde små blokteams af affaldsindsamlere. Det kan for eksempel være en voksen, der laver aftaler med blokkens børn om, at de deltager i aktiviteten.

Der er naturligvis også slikposer til børnene på de hold. Beboere, der vil stå for et blokhold, kan tilmelde sig Helle Hansen på hhmh65@hotmail.com eller mobil 2783 2782. Hun tager også imod tilmeldinger fra foreninger, der ønsker at støtte op omkring affaldsindsamlingen. Fortæl, hvor mange frivillige I cirka stiller med.

Tilmeldingsfristen for forenings- og blokhold er fredag den 1. apri
l
. Og så vil der være pakket handsker og poser til deltagerne på holdene, når de møder frem søndag den 17. april.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.