Det er påskeferie, og børnene fortjener lidt hygge. Det var årsagen til, at der Skærtorsdag var et arrangement for små børn og deres familier i Yggdrasil. Det var arrangeret af nogle fra Qhusets bestyrelse sammen med nogle af Bydelsmødrene.
Henna, armbånd og leg
Der blev lavet masser af aktiviteter, bl.a. henna på både forældre og børn. Der blev også lavet armbånd, og børnene spillede også meget på Yggdrasils klaver. De lavede også mad og legede på legepladens lige udenfor..De forældre, som kom, tog mad med. Der blev serveret masser af mad på bordet til alle. Alle kunne lide maden.
"Vi laver sådanne arrangementer, fordi i ferier er det meste lukket, så vi vil gerne have, at børnene kommer ud og hygger sig i stedet for at være hjemme og lave ingenting," siger Hanaan Abdi fra Bydelsmødrene.
Ønsker, at der kommer flere kvinder
Hun tilføjer: "Vi ønsker, at der kommer flere kvinder fra forskellige nationaliteter, som vil bruge Q-huset.”
Der er  åbent hver tirsdag fra kl. 12-15, torsdag fra kl. 12-16 og fredag fra kl. 12-15.l

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.