Desværre er færdselskulturen i det vestlige Aarhus stadig meget "alternativ", så politiet må jævnligt lave færdselsindsatser. I aftes var Lokalpolitiet i Aarhus Vest  og Østjylland Politis Færdselsafdeling igen på gaderne.
"Det blev desværre en aften med alt for mange sager, så det er vigtigt, at vi stadig holder et vågent øje med færdselskulturen i området," siger lederen af lokalpolitiet, Jens Espensen.
Han remser sagerne op i døgnrapporten:
Ni hastighedssager
Rekorden var på 97 km/t. på Gudrunsvej mod tilladt 50 km/t. Føreren havde haft kørekort i ca. to år, men havde inden mødet med politiet allerede skrabet sig tre klip sammen – så nu venter der en karriere på cykel.
En anden ung bilist med ca. 1 års anciennitet kørte 110 km/t. på en strækning med tilladt 70 og sluttede af med at køre over for rødt lys. Her venter et kørselsforbud og retur til kørelæreren.
Tre fik klip for at køre frem for rødt lys.
En fik klip for ulovlig overhaling.
Tre kørte bil eller motorcykel uden at have erhvervet kørekort. En motorcyklist, der havde kørselsforbud grundet tidligere klipsager, kørte 82 km/t på Silkeborgvej mod tilladt 60 km/t. Han valgte desuden under flugt fra politiet at køre over for rødt lys. Der venter en bøde på ca. 10.000  kr. og efterspil med kørekortet, som han ikke havde..
11 fik bøde for manglende brug af sele – heraf to, hvor børn ikke var spændt fast (to klipsager).
Fem benyttede mobiltelefon under kørsel.
Eblev sigtet for overtrædelse af straffeloven ved meget grov tale til politipersonale.
Smed hash under flugt
Under en politiforretning på Edwin Rahrs Vej kom et par unge mennesker kørende, og ved synet af politiet valgte de at smide bilen og løbe derfra. Narkohunden fandt efterfølgende et par gram hash, som de havde smidt under flugten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.