Langfredag genåbnede Folkekøkkenet på Toveshøj. Der deltog i alt 12 personer, nogle fra bestyrelsen i afdeling 5, beboere fra Gellerup og Toveshøj. Der blev serveret en portion af grønsager, æg og kylling.
Folkekøkkenet havde i en lang periode været lukket, men nu fik nogle af Toveshøjs afdelingsbestyrelse samt en beboer fra Toveshøj genåbnet det.

Mange beboere kunne rigtig godt lide folkekøkkenet og den hyggelige stemning, så da det lukkede, blev mange beboere triste. Det var årsagen til, at Langfredag var dagen for genåbningen af folkekøkkenet. Og beboerne kunne ikke være gladere.
Folkekøkkenet lukkede i oktober, fordi Tousgårdsladens frivillige følte, at de mistede alt for mange penge ved at holde det åbent. Men nu har de valgt at genåbne det og håber, at det bliver en større succes end sidste gang.
Formand for Toveshøjs afdelingsbestyrelse, Anett Christiansen, siger:
”Folkekøkkenet er ikke ligesom en restaurant, men et sted hvor kan komme og hygge sig og lave mad sammen. Hvis man som beboer i Toveshøj gerne vil lave en ret, kan man aftale med Lars Skydsgaard og komme og lave den. De, der spiser med, skal så betale et lille symbolsk beløb, og resten dækker afdelingen.”
Hvad kan man forvente fremover?
Den frivillige kok. Lars Skydsgaard, fortæller:
“Man kan forvente, at der kommer til at være to faste retter, og man kan også forvente masser af dejlig mad fra alle nationaliteter. Vi håber, at der er beboere fra forskellige nationaliteter, som vil komme og lave mad. Vi regner også med, at de to madklubber, vi har, og nogle fra Verdenshaverne kan dyrke masser af salater, spinat og meget mere. Og hver gang der skal laves retter, kommer det frem på Toveshøjs Facebookgruppe, hvor der bliver lavet en begivenhed, og så er der tre muligheder, deltager, interesseret, deltager ikke. Så ved man hvor mange der kommer”
“Og de to madklubber vi har, er en aktivitet lavet af Røde kors. Og det er kun en gang om året kan man melde sig til.
Bemærk: næste Folkekøkken er allerede i aften!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.