Dansk Supermarked vil gerne rekruttere sine egne salgsassistenter, og derfor tilbyder koncernen nu, at unge efter endt 9. eller 10. klasse kan bo et år på college i Grenaa – på en campus med i alt 500 andre unge.

Så hvis du som ung tænker på at tage en salgsuddannelse, kan du prøve ideen af ved at gå på Business College. Du får 12.500 kroner om måneden i løn, men skal dog aflevere 5.500 kr. af dem til kost og logi.

Fordelen for dig er, at hvis du gør det godt på college, er du sikret en læreplads under salgsuddannelsen i Føtex, Bilka, Netto eller andre kæder under Dansk Supermarked. En anden fordel er, at man udvikles personligt ved at ”stå på egne ben” ved at bo på college.

Fordelen for Dansk Supermarked er, at basisåret er målrettet koncernens koncept og sikrer, at de unge er klædt på til en karriere i netop Dansk Supermarked.

Det står dog de unge frit for at springe fra college, hvis de hellere vil noget andet.

Møde med bydelsmødre
Dansk Supermarked vil på et møde med Bydelsmødrene fredag den 13. maj kl. 10.30 fortælle mere om mulighederne. Unge fra Gellerup har ikke tradition for at flytte tidligt hjemmefra, og derfor gør Dansk Supermarked meget ud af at fortælle om de trygge rammer, der vil være for de unge på college i Grenaa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.