Lokalpolitiet i Aarhus Vest er bekymret over, at børn i 9-10 års alderen har kastet sten mod politiet midt i Gellerup.

"Vi i politiet opfordrer derfor til, at forældrene til disse børn er meget opmærksomme på, hvad børnene foretager sig om aftenen. De skal ikke løbe rundt uden opsyn med risiko for at blive blandet ind i uroligheder eller komme til skade i forbindelse med uroligheder," siger politikommissær Klaus Hvegholm Møller.

I øjeblikket er der stor aktivitet i aftentimerne i området omkring fodboldbanerne og klubberne i Gellerup.

Tirsdag aften var en stor gruppe unge mennesker og mindreårige børn til stede i området. Det medførte en del uro i form af blandt andet tilråb og stenkast mod politiet. Politiet kunne konstatere, at mange af børnene var mindreårige børn i aldersgruppen 9-10 år. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.