Billedkunstner Maj Hasager, og arkivar i Gellerup, Vibeke Harsberg, har et godt  tilbud til beboerne i Gellerup. De skriver: 

  • Har du fotografier, der betyder meget for dig?
  • Vil du have hjælp til at bevare dem mange år endnu?

Så kom til Qhuset i Yggdrasil den 16. august mellem 12-16
Her vil Maj fra Sigrids Stue og Vibeke fra det lokalhistoriske arkiv hjælpe dig med at få dine billeder scannet. Samtidig kan du fortælle, hvorfor netop de billeder betyder meget for dig.
Der er scannerworkshop i Qhuset den 16. august kl. 12-16, hvor de kvinder der har lyst kan få scannet deres billeder og minder. Her kan du møde Vibeke Harsberg fra det lokalhistoriske arkiv og billedkunstner Maj Hasager – som i øjeblikket arbejder hos Sigrids Stue i Gellerup. Sammen hjælper de med at få digitaliseret dine minder. De indscannede papirbilleder og/eller lysbilleder kan du efterfølgende få med hjem. Har du digitale billeder, som du ønsker at dele, må du meget gerne tage dem med.
Billederne kommer til at indgå i lokalarkivets samling af kulturarv – dog kan du betinge dig, at ingen skal have adgang til billederne før om 5-50 år. Det er med til at bevare vores kulturarv for eftertiden, så kommende generationer kan opleve, hvad der optog mennesker i 2016, hvad der betød noget for dem og hvordan de levede deres liv. Private billeder er en vigtig del af vores fælles historie, og Vibeke og Maj håber, I har lyst til at dele jeres billeder og fortællinger.
Tag en USB-nøgle med, hvis du har en – eller en e-mail adresse – så kan du få den indscannede udgave af dine billeder med hjem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.