Torsdag eftermiddag i august. Containeren foran Gudrunsvej 58-66 er overfyldt, og folk begynder at stille deres skrald oven på og ved siden af containeren.

På driften fortæller medarbejderen stærkt frustreret om, at renovationsfirmaet ikke har hentet skraldet, som lovet.
Anett: Vær tålmodig
Lige nu er affaldsskakterne stadig lukkede på ubestemt tid, men for en gangs skyld er det ikke fordi ubetænksomme beboere har forsøgt at proppe gamle sofaer, motorcykler og klædeskabe i skakten, forklarer afdelingsformand på Toveshøj, Anett Sällsäter Christiansen:

”Lige nu er det ikke i Toveshøj problemet ligger. Men i Gellerupparken, hvor affaldsrørene fra Toveshøj og Gellerup løber sammen. Der er åbenbart et problem i denne sammenkobling som gør, at suget ikke virker som det skal, men indtil nu har teknikerne ikke været i stand til at løse problemet. Så vi ved desværre ikke hvornår beboerne igen kan bruge affaldsskakterne,” siger Anett.

Hun opfordrer kraftigt alle beboerne til at væbne sig med tålmodighed og være omhyggelige med at få deres affald ned i containerne, så vi ikke bliver overrendt af rotter og andre skadedyr.

Sidste nyt er, at containerfirmaet er skiftet ud med et nyt firma, der vil sørge for, at containerne tømmes to gange om ugen.
Rotteslalom på stierne
Der er i Gellerup/Toveshøj klart flere rotter end i et villakvarter. Gennem årene har vi set angreb på bygninger i forbindelse med ombygninger, og for eksempel lige klods op ad de – nu – tidligere børnehaver på Gudrunsvej ser man tit rotter. Forleden aften løb en rotte ”kryds og tværs” på stianlægget bag biblioteket, inden den forsvandt op i græsarealet bag den nye børneby. Et par aftener senere var de tre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.