Ramallah-Spejderne i Gellerup har lige nu chancen for at blive 150.000 kr. rigere! Hvis du stemmer på spejderne som årets forening i en landsdækkende konkurrence, og alle dine venner også gør det, så har de en reel chance. Der er også andre store pengepræmier i konkurrencen.

Konkurrencen ligger her – og udbyderen er en kæde af benzinstationer, som sponsorerer lokale foreninger – ud over at sælge benzin, forstås. Kæden hedder Go’on. Lige nu ligger Ramallah-Spejderne et godt stykke nede på ranglisten – det er derfor, det er så vigtigt for dem, at alle læserne af denne artikel går ind og stemmer på dem.

På konkurrencesiden står denne beskrivelse af foreningen:
Ramallah-Spejderne drives udelukkende af frivillige i Gellerup. Spejdertroppen blev startet af Walid Mahmoud i 2009, og der er nu godt 80 spejdere i alderen 6-15 år. For disse børn og unge er Ramallah Spejderne et virkelig godt tilbud, og hvad kan vel være mere dansk end at bruge sin fritid på en fornuftig måde med gode aktiviteter i en spejdertrop. Ramallah Spejderne har en bus, så de tager ofte på tur rundt i Danmark, således at spejderne kan opleve andet end Gellerup, og der arrangeres også ture til udlandet, såsom Berlin og Paris.

Spejdertroppen har en bred vifte af aktiviteter spredt ud over hele ugen, såsom svømning, fodbold, ture i skoven, udflugter, oprydningsdag og folkedans., og man fejrer både Fastelavn, Grundlovsdag, Sankthans og Eid.

I et par år har Ramallah Spejderne, i samarbejde med Aarhus Musikskole, været i gang med at opbygge et sækkepibe- og trommeorkester, hvilket som noget nyt har skabt interesse blandt børn og unge i Gellerup for at lære at spille på et instrument. Orkestret har allerede optrådt flere steder, bl.a. på Godsbanen og i Ridehuset i Aarhus, til stor begejstring for publikum.

Ramallah Spejderne deltager ofte i lokale aktiviteter i Gellerup, hvor man ved, at man kan altid kan regne med spejdernes aktive deltagelse og engagement. Dermed er spejdertroppen ikke bare et stort plus for de børn og unge, der er med i troppen, men også for hele boligområdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.