Enemærke & Petersen, nok bedre kendt som E&P fra E&P-Huset, er blevet ny sponsor for ACFC og har bygget en ny terrasse til ACFCs klubhus.
Selvom det er fodbolden det drejer sig om i en fodboldklub, så er tiden mellem, og især lige bagefter, fodboldkampe lige så vigtig. Det kaldes ”tredje halvleg” og er vigtig for følelsen af sammenhold i en fodboldklub.
Ikke kun for spillere
For Afif Abdallah, formand for ACFC, er det dog ikke kun i klubben, at terrassen skal hjælpe med til at skabe sammenhold. Også i en bredere forstand skal den hjælpe: ”Gellerup vil fremover blive præget af åbenhed og inddragelse. Og fællesskabet og aktiviteterne omkring fodboldbanen er medvirkende til den udvikling. Derfor har vi brug for steder som det her – hvor alle er velkomne,” siger han i en udtalelse til Enemærke & Petersen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.