Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening, har ikke meget til overs for et nyt forslag til linjeføring fra Hasle Fællesråds trafikgruppe.
Deres forslag til linjeføring vil i store træk følge Ringvejen, og derefter køre ind ad Søren Frichs Vej mod Aarhus H, og dermed helt forbigå Brabrand. Til gengæld har den en kortere og hurtigere vej ind til bymidten.
Keld Albrechtsen uddyber: ”Det er vigtigt for Brabrand Boligforening, at Letbanen så hurtigt som muligt bliver ført igennem Karen Blixens Boulevard og videre til Brabrand, som både boligforeningens beboere, men også borgerne i Brabrand er stillet i udsigt.”
Et flertal i Folketinget har allerede givet tilsagn til en såkaldt VVM-undersøgelse, og Keld Albrechtsen frygter at en ændring af linjeføringen nu, vil betyde store forsinkelser. ”Vi skal benytte os af det flertal vi har i Folketinget nu, til at få gennemført forundersøgelsen. Vi har erfaring for at undersøgelser kan trække ud, hvis de ændres,” slutter Keld Albrechtsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.