Renoveringen af blokke i Gellerup og Toveshøj er et skridt nærmere. I dag har beboerne i blok A17 på Toveshøj, Edwin Rahrs Vej 18-26, og blok B7 i Gellerupparken, Gudrunsvej 68-76, fået at vide, hvad der skal ske med deres lejlighed, og om de skal genhuses.
De to blokke er pilot-projekter for de kommende renoveringer af alle boligblokke, så man kan få erfaringer fra de første blokke, inden man går i gang med resten. A17 skal blandt andet have tilgængelige boliger for ældre og gangbesværede.
Det er ikke alle beboere, der har fået en opsigelse, men kun de beboere der skal genhuses i forbindelse med renoveringen.
Folder
Alle de opsagte har også fået en folder der forklarer hvordan de skal forholde sig, og der er en oversigt over hvilke lejemål skal genhuses permanent, midlertidigt eller slet ikke. Du kan også finde den i faktaboksen på denne side.
Brabrand Boligforening har udnævnt nogle genhusningskonsulenter, der altid er klar til at svare på spørgsmål.
Der er indkaldt til informationsmøde den 20. april i Laden. Se nærmere i den indkaldelse der er kommet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.