Det er med at træde udenom de pæne ting og koncentrere sig om affaldet. Det er der nok af, men søndag er affaldsmonstret Otto klar – sammen med flere hundede frivillige indsamlere.
De større børn husker ham nok, men de helt små børn kender ikke Otto, som har ligget i dvale i flere år i kælderen, der tilhører foreningen Rent Ansvar, som normalt står bag de årlige affaldsindsamlinger. Han var maskot for det gamle Meyer-projekt, men nu er han vågen og støvet af – og klar til sjov.
Søndag 2. april kl. 11-13 foregår indsamlingen. Der er i år flere muligheder end sidste år, da foreningen Rent Ansvar har fået kompagniskab af Blokambassadørerne og Verdenshavernes Venner ved affaldsindsamlingen i Gellerup.
Affaldsindsamlingen starter kl. 11. Du kan selv vælge hvor du vil starte:

  • Start ved hver blok (græsplænen). Blokambassadørerne og frivillige beboere deler poser og handsker ud ved de fleste blokke på søndag kl. 11. Hvis man gerne vil være med ved sin egen blok, skal man bare sende en sms til Ulla B. Jørgensen (Blokambassadørerne) på 6155 8561 for at få gratis handsker og poser. Man kan også ringe.
  • Eller start ved Tousgårdsladen.

Alle slutter kl. 13 ved Tousgårdsladen – uddeling af frugt, nødder, kaffe og kage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.