Da Elsebeth Frederiksen – kendt frivillig og beboer i Gellerupparken – cyklede op af Gudrunsvej på sin el-cykel tidligere på ugen, overhalede hun en skaldet cyklist. Da hun var ved at nærmere sig ham kunne hun tydeligt høre at cyklisten sang ’Hare Krishna, Hare Krishna’.
Da hun nåede op ved siden af ham, opdagede hun at det var Gordon Roberts, projektleder for Fritidspatruljen.
Det er ikke i orden
Om oplevelsen siger Elsebeth, ”Jeg har undret mig over, hvorfor en medarbejder deltager i fællesspisning både i Toveshøj og Gellerup og derved presser vegetarretter på beboerne. Jeg er selv vegetar, så mig gør det ikke noget. Men Gordon nærmest missionerer for vegetarisme. Det er ikke i orden.”
Redaktionen har kendskab til et større oprør iblandt de boligsociale ansatte, fordi de på grund af Gordons sekts krav er blevet presset til en frokostordning på kontoret, hvor kun vegetarretter bliver serveret.
Fritidspatruljen har en praktikant, som voksede op i afdeling 4. Han tilføjer: ”Hvorfor tror du han barberer sit hoved? Han er ikke rocker, vel?”
Noget tyder på, at Det Boligsociale Sekretariat er blevet infiltreret af sekten Hare Krishna.
Boligforeningen er tavs!
Brabrand Boligforening er tavs om det at have ansatte, som missionerer for et bestemt religiøs retning. Manden, som det hele drejer sig om, vil ikke interviewes til gellerup.nu. Men han har sendt følgende skriftlige kommentar:
”Jeg kan bekræfte at jeg er vegetar, og at jeg barberer mit hoved. Det sker også dagligt, at jeg bruger chanting til at berolige mig selv ved. Men jeg vil hverken afvise eller bekræfte at jeg er en munk i Hare Krishna, da jeg har set meget religiøs undertrykkelse, både nationalt og lokalt i Aarhus.
Jeg tror, at når muslimer får grovfilen af politikere i Danmark at, kan de undertrykte finde på at finde andre at sparke til. Og en enkelt, der stikker sig ud fra mængden vil være et oplagt mål.”
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.