Hele tre plakater skal der til for at få alle arrangementer med for grundlovsdagen i Gellerup og Brabrand. Aldrig før har arrangementet været så stort og strakt sig over et helt døgn. Rigtig mange parter i området har lagt penge og kræfter i at manifestere, at vi er "Sammen om Brabrand".
Er du nattefrisk, så er E&P-Huset klar allerede aftenen før grundlovsdag med musik, og ved midnatstid får vi den første grundlovstale, og nattevandrere kan se Gellerup by night – se plakaten herunder.
Efter lidt søvn bevæger du dig ned til Brabrand Rostadion (Quistgårdsvej/Søparkvej) og deltager i "selve" grundlovsmødet.
Grundlovsdagen er ikke slut med det! Ung politik, voksen politik, musik, ord, kunst, hygge og lækkerier smelter sammen om aftenen:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.