Serie: De aktive i afdelingsbestyrelserne
Til dagligt er Maryan Hayir studerende, og selvom hun er mor til tre, har hun stadig overskud til at sidde i Toveshøjs afdelingsbestyrelse.
”Jeg har valgt at blive at frivillig, fordi jeg bor i området, og jeg vil jeg gerne have det skal være et godt sted at bo. Jeg vil også gerne være et forbillede for mine børn, så de ved, at de er en del af samfundet. Jeg ønsker at vise dem, hvad der er godt og dårligt og lære dem, at viden er magt,” fortæller hun.
Maryan er medlem af mange foreninger, men hun er mest aktiv og formand i Århus Afro. Da Maryan bliver spurgt om hendes visioner for Toveshøj i fremtiden, svarer hun:
”Jeg kan godt lide Toveshøj, for det er et godt sted at være. Men jeg ville ønske der ikke skete noget kriminalitet her, for det er sted som har så meget at byde på.’’

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.