Interessen fra lokale studerende, der vil repræsentere deres studier på årets uddannelsesmesse i Gellerup, er stor. Formålet med messen er især at inspirere og ruste områdets unge til det rette uddannelsesvalg

Den Arabiske Kulturforenings ungdomsafdeling, AKF-Ungdom, gentager succesen med en stor uddannelsesmesse onsdag den 25. oktober i City Vest kl. 13-18.

Mere end 50 forskellige uddannelsesretninger fra mangeartede uddannelsesinstitutioner er tilmeldt messen. Også interessen fra lokale studerende i at deltage og repræsentere deres studier har været overvældende stor.

Rollemodeller stiller op for de unge

Uddannelse er vejen frem, og det er skønt, at så mange rollemodeller ønsker at stille op for at inspirere den yngre generation. Det betyder meget, at de unge har nogle at spejle sig i og kan få en mere personlig historie end de vil få hos fx en studievejleder.

Som noget nyt er der på årets uddannelsesmesse også en afdeling for fritidsjobs, hvor de besøgende kan henvende sig til forskellige fritidsjobbere og få gode råd og viden om  at søge job på de respektive arbejdspladser.

Gihad Kaaouach håber og regner med, at omkring 1000 og gerne flere besøger uddannelsesmessen, som foregår mellem klokken 13 og 18 på plan 2 i City Vest, samme plan som Inspiration og H&M-butikkerne. En af styrkerne ved messen er, at så mange uddannelsestyper- og retninger er repræsenteret:

        Der vil både være eksempler på korte, mellemlange og lange uddannelser, og alt fra de boglige til de mere praktiske uddannelser. Selvom vi forventer mange besøgende fra lokalområdet, så er det vigtigt at slå fast, at messen er åben for alle unge i Aarhus.

Messen arrangeres i samarbejde med Ung i Aarhus – Gellerup & Toveshøj, Get2Ed og Get2Job under Det boligsociale Sekretariat i Gellerup og Toveshøj, UU Aarhus-Samsø, FARID og SRT.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.