Verdenshaverne samarbejder vidt og bredt, fordi både beboere og kommunen profiterer af projektet: Det er godt, at haverne skaffer nogle i beskæftigelse, som ellers ville have svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet, og samtidig bliver beboerne engagerede i de aktiviteter, som Verdenshaverne står bag.
Når der er skoleferier og arrangementer, er Verdenshaverne ofte medarrangør. Det kan Farhiyo Abukar Mohamed fra Toveshøjs afdelingsbestyrelse, snakke med om.
”I efterårsferien havde Verdenshaverne arrangementer i Tousgårdsladen, som satte mange børn i gang. Vi kan mærke, at beboerne generelt synes godt om, at Toveshøj er blevet ”grønnere”, og at vi kan lære om at dyrke grønsager. Jeg ved, at nogle beboere af den grund har valgt at få deres egen nyttehave ved Janesvej,” fortæller Farhiyo.
Hun mener, at Verdenshaverne har skubbet beboerne i en sund retning. ”Mange beboere vil også gerne arbejde i Verdenshaverne, måske som fleksjobbere eller praktikanter,” tilføjer hun.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.