Samvirket er et samarbejdsforum i Gellerup, som samler både professionelle, foreninger og frivillige kræfter. I mange år har man i dette forum uddelt priser til lokale, som har gjort en stor indsats i området. Nu kan man nominere kandidater til Samvirkets ærefulde Ildsjælepris både for 2020 og 2021.

Samvirkets Pris overrækkes på Samvirkets årsmøde tirsdag den 7. september 2021. Denne gang er der priser for 2020 og 2021, da corona-restriktionerne har forårsaget aflysning af sidste årsmøde.

Kender du en person, som har gjort en særlig indsats i Gellerupparken eller Toveshøj? Så kan man kontakte sekretær for Samvirket, Lone Hedelund og fortælle, hvorfor man synes, at denne person fortjener prisen senest den 1. september 2021.

For at nominere en person til prisen, skal man svare på disse spørgsmål i sin mail til Lone Hedelund på e-mail: lhh@aarhus.dk:

  • Min kandidat til Samvirkets Pris:
  • Hvor møder vi personen i området:
  • Beskriv en konkret situation, hvor ildsjælen har gjort en forskel:
  • Derfor har min kandidat fortjent Samvirkets Pris:
  • Mit navn:

Samvirkets styregruppe vil udvælge nominerede og vinderne, som vil få overrakt beviser og gaver på årsmødet d. 7. september. Her kan alle deltage og få en bid lækker mad samtidig med, at man kan hylde de gode kræfter i området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.