Tirsdag d. 7. september er en stor dag for alle, som holder af Gellerup og Toveshøj. Det er dagen for Samvirkets årsmøde, der på mange måder samler trådene i lokalområdet. Blandt andet bliver Samvirkets ildsjælepris overrakt.

Det hele går løs kl. 16.30. Her serveres kaffe/te og kage udendørs på Fredspladsen. Og Samvirkets styregruppe vil herefter fortælle om arbejdet under corona-nedlukningen, og tidligere styregruppemedlem Anders Glahn vil tale om fællesskab.

Desuden bliver der mulighed for at synge med på den nye Gellerupsang ”Åbn Din Gyldne Port”. Martin Lysholm Hornstrup spiller for.

Herefter åbnes dørene til Gellerup Forsamlingshus på Gudrunsvej 82, hvor du vi få mulighed for at tale med, høre om, tilmelde dig eller give input til flere af de forskellige aktiviteter, initiativer, der foregår i vores lokalområde.

Du kan bl.a. møde Gellerup Art Factory, Løb mellem husene, Gellerup Kirke og Fredens Hus (Fredens Moské, Gellerup Kirke og Tro i Dialog), Livsværkstederne, og høre om både Bydelsmødre og baba.

Desuden kan du høre om, hvad Kollektivbyen indeholder, og hvor dine børn kan dyrke forskellige fritidsaktiviteter. Du kan også blive klogere på, hvor du får information om, hvad der sker i området, hvad enten det drejer sig om skriftlig eller mundtligt og meget mere.

Mens du går rundt og hører om det hele, vil du kunne spise dig mæt i mad fra Café Fair samt Livsværkstederne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.