Er du udadvendt og god til at tale med beboere? Kan du gå i dialog om en ny måde at sortere affald på og motivere beboerne til at holde boligområdet pænt og rent? Så er du måske en af de nye blokambassadører i Gellerup og Toveshøj.

Som blokambassadør skal du være til stede omkring blokkene for at guide beboere om den nye affalds-sortering. Du skal ringe på deres dør og informere og inspirere til at sortere affald. Du skal uddele materiale eller afholde konkurrencer om at sortere affald. Du kan også få andre opgaver undervejs. Du skal vise vejen og motivere beboerne til at holde området omkring deres boliger pænt og rent.

Du ansættes som timevikar med en arbejdstid på 5 timer eller mere om ugen. Ansættelsen sker hos arbejdsfællesskabet ”Lokalsjakket”, som er en del af Livsværkstederne i City Vest. Der er opstart i uge 45, hvor du bliver lært op. Herefter starter dine opgaver. Du skal forvente, at der vil være arbejdsopgaver i 3 måneder.

Du får:

  • Et mini-kursus i den nye affaldssortering.
  • Et diplom, der viser, hvad du har lært.
  • En vigtig opgave i lokalområdet.

Hvem er du?

  • Du er udadvendt og har lyst til at gå i dialog med beboerne om den nye affaldssortering.
  • Du kan tale dansk og gerne andre sprog.•Du kan motivere andre til at tage ansvar for at holde området pænt og rent.
  • Du har et meget godt kendskab til lokalområdet i Gellerup og Toveshøj.
  • Du kan arbejde 5 timer om ugen eller mere. Timerne ligger primært efter kl. 16. Der kan være arbejde i weekender.
  • Du kan lide – og er god til – at arbejde i små teams.
  • Du kan samarbejde med både ansatte, frivillige og beboere.

Lyder arbejdet som blokambassadør som noget for dig, så send en kort ansøgning til mfe@kfumsoc.dk senest fredag d. 20. oktober 2023.

Vil du vide mere, så kom til infomødeonsdag d. 11. oktober kl. 16-17 eller torsdag d. 12. oktober kl. 11-12 i Mellemrummet foran Gellerup Bibliotek, Karen Blixens Boulevard 23, 8220 Brabrand.

Blokambassadør-korpset er et samarbejde mellem afdelingsbestyrelserne i Gellerupparken og Toveshøj, Det Boligsociale Hus, administrationen i Brabrand Boligforening og Lokalsjakket. Ansættelse og aflønning ligger hos Lokalsjakket/Livsværkstederne.

I Gellerup og Toveshøj er en helt ny måde at sortere affald snart på vej ligesom i resten af Aarhus Kommune. Fremover skal det være en naturlig del af beboernes hverdag at sortere madaffald, blød plast, tekstilaffald, farligt affald og mad-og drikkekartoner. Det kræver, at alle ændrer vaner –og til det har vi brug for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.