“Der skal gang i jobbutikken,” bedyrer Thomas Froving Jensen stilfærdigt med et energisk nik. Thomas Frovin Jensen er ny daglig leder af Jobkomite’s butik i Bazar Vest. Han lover fast åbningstid, der vil blive overholdt.
Efter de seneste måneders uregelmæssige betjening er Thomas Frovin Jensen ved at danne sig et overblik over, hvad der skal gøres noget særligt ved for at få gang i jobformidlingen fra butikken i Bazar Vest. Han samler ideer op og erklærer sig ” — åben for indspark af enhver art”.
Leder med bred erfaringsbaggrund
Med ansættelse af 64-årige Thomas Frovin Jensen får Jobkomite en erfaren projektarbejder med stort kendskab til erhvervslivet og kontakter til virksomheder.
I Vestbyen vil han allerede være kendt fra EROB-projektet i Herredsvang, der er et elektronik- og robotkursus for unge. Han kommer direkte fra arbejde i initiativgruppen bag NOVUM, der er et netværk for videreuddannede arbejdssøgende med minoritetsbaggrund. Hans kendskab til opgaver med at skaffe ledige adgang til arbejdsmarkedet stammer bl.a. fra et arbejdsmarkedsprojekt, der havde til formål at skaffe seniorer med videregående uddannelser indpas i små og mellemstore virksomheder.
Thomas Frodin Jensen er ingeniør og har en it-erfaring, der går helt tilbage til 1974. På den baggrund indrømmer han med et undskyldende smil, at Jobkomite’s hjemmeside trænger gevaldigt til at “- blive shinet op.” Han regner med at have opdatering af hjemmesiden klar i den kommende uge.
Erfaring fra arbejde som mentor findes også i Thomas Frovin Jensens bagage. Og så er han et aktivt foreningsmenneske: Formand for Århus Filmværksted og formand for Fællesrådet for Midtbyen.
Klar igen, – for Jobkomite
Et alvorligt uheld med en skulder kostede Thomas Frodin Jensen en sygeperiode på 2½ år, hvor hans eget arbejdsliv gik på vågeblus, dog med halvtidsarbejde en del af perioden på EROB-projektet.
Men nu er han helt klar igen, og det skal komme arbejdet i Jobkomite til gode.
Se mere om Thomas Frovin Jensen på www.frovin.com.
Og kik ind på www.jobkomite.dk fra den 10. marts.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.